top of page

Destek Grubu

Herkese Açık·278 üye

[[SUORATOISTO<<<<]''''] Ruotsi U17 Suomi U-17 elää 08/03/2023

Viime kauden lopussa tuli yllättävänkin paljon peliaikaa ja huomasin, että välillä tuli sellaisia hetkiä, jolloin olin ”ulkona” pelistä. Tavoitteena on nyt pystyä pelaamaan ehjiä 90-minuuttisia. Jokaista osa-aluetta pitää kehittää, mutta talven aikana panostan erityisesti fysiikan kehittämiseen, Joni Lämsä juttelee. Taitava ja pallovarma nuorukainen otti paikkana Palloseuran avauksessa viime kauden lopulla. Hän nousi OPS:n edustusjoukkueeseen jo 15-vuotiaana OPSin valmistautuessa Ykkösen kauteen. Kaudella 2013 hän esiintyi kolme kertaa miesten Ykkösen ottelussa. Viime kaudella vastuuta tuli yhteensä 15 Kakkosen ottelussa. Tulevaan kauteen hän lähtee muun joukkueen tavoin suurin odotuksin. – Odotan, että kauden päätteeksi ollaan nousukarsinnoissa.


Jos joukkueen yhteispelin löytyminen kestää vielä, niin me voimme korjata sitä lisäämällä taistelua ja intohimoa, Antonio juttelee. – Pelataan hyvä peli ja ollaan tarkkoina erikoistilanteissa, sekä omissa että vastustajan. Joka pelissä tulee virheitä ja onnistumisia, mutta se kumpi tekee enemmän virheitä, on vaikeuksissa, hän kertaa vanhan totuuden.

Muutenkin ottelun luonne oli vähän erikoinen. Kuten päätösnumerot jo kertovat, ei vastustajasta ollut kovin paljon edes haraamaan vastaan. Lopussa oli sympatia urheasti yrittäneiden Virkiän pelaajien puolella varsinkin, kun he pelasivat vajaalla loukkaantumisen takia. Nyt OPS:n on pikaisesti nollattava mennyt ottelu ja siirrettävä ajatukset seuraavaan peliin, joka on vielä paikallispeli Herculesta vastaan. Hercules taistelee kynsin hampain sarjapaikasta, joten panosta riittää otteluun. Tämän ottelun voitolla OPS voi jo käytännössä varmistaa sarjavoiton, koska samana viikonloppuna pelaavat Porissa sarjataulukossa 2.

[[suora lähetys tv-]] Kosovo U-17 Suomi U-17 elää 2022 11

3 – 0 Luis Vanderlei (Adriano) 37 min. 4 – 0 Jean Fridolin Nganbe Nganbe (Juhani Koponen) 39 min. 5 – 0 Luis Vanderlei (Nganbe Nganbe) 61 min. 6 – 0 Augustine Jibrin 68 min. 7 – 0 Adriano (Luis Vanderlei) 77 min. Veikkauspörssipisteet:3 Luis Vanderlei (OPS)2 Augustine Jibrin (OPS)1 Jean Fridolin Nganbe Nganbe (OPS)KATSO maalikoosteOttelupöytäkirja 21. 2011 Oulun Palloseuran totaalinen hyytyminen Raatin syysviimassa ei jättänyt paikalliskisaajien paremmuudesta mitään epäselvää.

U-18 (1.1.2004 ->) - Sivu 17 - FutisForum2

Oli tämä niin kylätason tekemistä, PoPa-luotsi ruoti. - OPS:ssa näkyy valmentajan kädenjälki. He liikuttivat palloa hienosti, oli paikanvaihtoja, mielikuvista ja luovuutta. OPS on jo monen vuoden ajan voittanut paljon enemmän pelejä kuin hävinnyt ja se näkyy voittamisenkulttuurina kentällä. Nostan Luiz Antoniolle hattua siitä, että vielä 6 – 0-tilateessakin hän jaksoi vaatia omiltaan parempia ja parempia suorituksia. Emme olisi missään olosuhteissa voineet haastaa OPSia tänään, Suonperä tunnusti.

Sitä lähdemme hakemaan nöyränä, mutta ketään nöyristelemättä. Oululaiset jalkapallon ystävät ovat varmasti merkinneet muistiin päivämäärät 22. ja 21. 9, mutta myös muissa otteluissa on yhtä paljon pisteitä jaossa. Tarvitsemme kannustusta aina, kun alkuvihellys soi. Tulkaa katsomoihin, futis on parasta paikan piällä. Nautinnollista futiskesää kaikille! - Marko Kivilä(Marko Kivilä on aloittanut blogin kirjoittamisen OPS:n sivuille. "Maken kynä" tuottaa blogin noin kerran kuukaudessa alkavan kauden ajan.

U17-tyttöjen PM-turnaus alkaa Ruotsi-ottelulla - Palloliitto

Maalisaldo jäi muutaman rökäletappion myötä viisi osumaa pakkaselle. OPS teki 40 ja päästi 45 maalia. Palloseuran paras maalintekijä on seitsemän osuman Juuso Kemppainen. 90-vuotias Oulun Palloseura kiittää juhlakaudesta yhteistyökumppaneitaan, kannattajiaan sekä seuran toimihenkilöitä ja talkootyöläisiä.

divisioonasta 1. divisioonaan kaudella 2008. Se oli seuran historian ensimmäinen kerta ja koko kaupunki oli kokoontunut odottamaan meitä Atinasta, missä pelasimme kauden päätösottelumme. Juhlinta kesti seitsemän vuorokautta! Myös viime kauden nousu Serbian Superliigaan kotikaupunkini joukkueessa oli hieno hetki, Viric muistelee. Serbian ja Kreikan lisäksi vähän eksoottisemmassa Uzbekistanissa pelannut konkari vertaa Oulun Palloseuran toimintaa normaaliksi menestystä tavoittelevan organisaation toiminnaksi.

Me haluamme voittaa jäljellä olevat pelit ja toivon sydämestäni, että voisimme olla niiden jälkeen ykkönen tässä sarjassa, hän jatkoi. Mainittakoon vielä, että ottelun lopusta reilut 20 minuuttia kentällä luutinut Jarno Reinikainen pelasi uransa ensimmäinen ottelun OPS-paidassa. Palloseura kohtaa kahden viikon kuluttua sarjapaikkansa tänään varmistaneen HIFK:n kauden viimeisessä kotiottelussa. OPS – FC PoPa 7 – 0 (4 – 0) 1 – 0 Augustine Jibrin (Luis Vanderlei) 8 min. 2 – 0 Luizao (Luis Vanderlei) 22 min.

Meidän pitää olla aktiivisia niin kuin viime pelissä olimme, mutta pitää myös muistaa, että nyt vastustaja on erilainen, Antonio painottaa. SJK saa keskiviikon otteluun uutta virtaa, kun brassihyökkääjä Daniel Caumon tekee paluun kokoonpanoon. Jenkkitoppari Patrick Phelan on saanut pelilupa-asiansa kuntoon ja mies tehnee kotidebyyttinsä OPS:a vastaan. Myös SJK-kippari Chris Cleaver ja Matti Lähitie palannevat ruotuun loukkaantumisien jälkeen. SJK-hyökkääjä Toni Lehtinen on pitkään sivussa. OPS:lta ovat edelleen sivussa Nikola Prebiracevic ja Kenniel Hyde. SJK – OPS ke 30. Lue myös: Nganbe Nganbe: ”Jätämme Seinäjoen voittajina” 24.

Pikkuhelmarit niukkaan tappioon MM-avauksessaan - Byyri

Jalkapallo tytöt - uusimmat sisällöt – yle.fi

Jos hävitään kaksinkamppailut, niin silloin kaveri pääsee luomaan painetta. Kyllä meillä oli kentällä enemmän tulevaisuuden joukkue, Korhonen viittasi peräti seitsemään 90-luvulla syntyneeseen pelaajaan, jotka olivat Jipon avauskokoonpanossa. OPS:n nuorisokaartista 16-vuotias Yannick Venadiambu vaihdettiin lisäajalla kentälle, mikä tarkoitti miehen tilille uran ensimmäistä Ykkösen ottelua. OPS – Jippo 2 – 1 (0 – 1) 0 – 1 Toni Tahvanainen 19 min. 1 – 1 Pekka Kainu (Marko Jaksic) 71 min.

Leijonat.fi - Maajoukkueet - RSSing.com

OPS tienasi kesäkuun neljästä ottelustaan vain yhden sarjapinnan, mikä on auttamatta liian hidas tahti, sillä sarjan seitsemäs sija ei miellytä Palloseurassa ketään. Kirvelevän paikallistappion jälkeen Palloseuran ainoa maali on hakea Porista täydet pinnat ja palata sitä myöten voittojen polulle. Paluumatkalla OPS-bussissa on kuulemma hyvin "tilaa" myös kolmelle sarjapisteelle. - Emme voi pelata koko ajan ylös ja alas, vaan nyt pitää saavuttaa korkea taso ja pysyä siellä. Meidän on turha ajatella liikaa PoPaa, vaan me tarvitsemme vain samanlaisen esityksen kuin AC Oulua vastaan, jolloin kaikki tekivät kovasti töitä ja pelasivat omaa peliä.

- Kaksi vuotta sitten joulun alla Luiz Antonio soitti ensimmäisen kerran ja pyysi mukaan harjoituksiin. Eihän sitä voinut silloin käsittää, että pääsee mukaan. Pikku hiljaa sitä on tottunut tempoon ja homma alkoi sujua. Tavoitteena on päästä kentälle ainakin jonkun minuutin verran tällä kaudella ja kolmen vuoden aikana edetä avauskokoonpanoon.

00 alkaen. Diego Gamarra 13. 1989, Argentiina 174cm / 74kg 2010-2011: Huracan T. A 2008-2010: C. A. Platense 04. 2011 Kahden vuoden ajan molempien polviensa kierukkavammojen kanssa tuskaillut Raphael Edereho alkaa löytää pikku hiljaa parasta teräänsä. Noin 70 minuutin kunnossa omien sanojensa mukaan olevalta hyökkääjältä voidaan odottaa loppukaudesta yhä enemmän onnistumisia. - Luojan kiitos minulla ei ole mitään loukkaantumista tällä hetkellä.

Juha-Pekka Juvonen ja Adriano seuraavat katseella, kuinka Augustine Jibrinin potkaisema sokkopallo kimpoilee maaliin. Tilanne 6 - 0. Toisen jakson alussa Vanderlei tuuletti illan toista osumaansa, joka syntyi takatolpalta Nganbe Nganben poikittaissyötöstä. Myös OPS-kippari Augustine Jibrin pääsi juhlimaan kahden maalin iltaa. Hänen toinen osumansa oli samalla illan erikoisin maali. Jibrin nosti kulmapotkun jälkitilanteessa harmittoman näköisen kaaripallon päänsä yli kohti maalia. Kaikkien yllätykseksi nosto kimposi tolpan kautta sisään.

Ruotsin U-20 maajoukkueen päävalmentaja Tomas - Iltalehti

Valkeakosken Haka siirtyi lauantainottelussa 1-0 johtoon ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla, kun Kalle Multasen syöttö tavoitti toisesta aallosta Lutfi Bilalin, joka viimeisteli tyylikkäästi ohi OPS-vahti Juhani Pennasen. OPS tuli tasoihin jo seuraavasta tilanteesta, kun Matias Juntusen kulmapotku tavoitti maalilta Konstantin Belovin pään. Miehen kauden kolmas täysosuma Ykkösessä syntyi lisäajalla. OPS:n toisen puoliajan paras maalipaikka rakennettiin Felix Orishanille Matias Juntusen toimesta. Orishani otti Juntusen syötön ilmasta näyttävästi haltuun ja viimeisteli vielä samasta pallosta tyylillä pallon verkkoon.

7 – 0 loppulukemat sinetöi niin ikään Vanderlein kulmapotkusta maalin puskenut Adriano. - Asenne oli meillä se, mikä pitääkin olla, jotta me voidaan hoitaa nämä jäljellä olevat pelit. Meillä oli monta paikkaa, joista tuli monta maalia, mutta ei taso ollut tänään sitä, mihin olen tottunut Ykkösessä. Nopeat maalit katkaisivat PoPa:n selkärangan, Adriano - Toivon sydämestäni, että OPS voisi olla sarjassa vielä ykkönen, mutta realistisesti ajateltuna tänään näyttää siltä, että FC Lahti nousee.

U17 - Results from #60 - Leijonat

Amerikkalaisen jalkapallon U17 PM-kisat Vantaalla 19. - ePressi

2017 kello 18:30, Raatin stadion Tervetuloa! 17. 2017 Keskiviikkona 19. pelattu AC Oulun ja Oulun Palloseuran välinen Ykkösen ottelu keskeytettiin turvallisuussyistä ottelun 83. minuutilla. Suomen Palloliitto määräsi molempien joukkueiden pyynnöstä ottelun pelattavaksi uudestaan keskiviikkona 23. Derby taistellaan Raatissa klo 18. 30 alkaen ja syksyn painaessa päälle tunnelmaa nostavat pimeä ilta ja Raatin valot. Jo alkuperäisen pelipäivän iltana seurat sopivat yhteistyöstä uusinnan suhteen - tämän sopimuksen ansiosta Palloliitto teki päätöksensä ja nyt molemmilla joukkueilla on mahdollisuus taistella tärkeistä sarjapisteistä.

Tyttö- ja naissalibandyn superviikonloppu, kaikki

Hakkında

Gruba hoş geldiniz! Diğer üyelerle bağlantı kurabilir, günce...

Grup Sayfası: Groups_SingleGroup
bottom of page